Cégvilág

Ismét késik a fehér iPhone - Mi az Apple gondja?

Az Apple friss közleménye szerint az iPhone 4 fehér változata később érkezik. A cég nem adott meg dátumot a készülékek érkezésére és azt sem közölte, mi okozza a nehézséget.

Az Apple már az iPhone negyedik generációjának júniusa bemutatójakor képeket közölt a készülék fehér változatáról, amely azonban még mindig nem kapható és a jelek szerint ez egy ideig így is marad. Az Apple egy hónapja jelentette be, hogy a fehér verzió késik és július közepén kerül a polcokra.

A cég ma szinte szó szerint megismételte az egy hónappal ezelőtti, késésről szóló nyilatkozatot, azzal a különbséggel, hogy most már nem jelölt meg dátumot a modell érkezésére, csak annyit közölt: később, az év folyamán lesz elérhető a telefon. Az almás vállalat az okokkal kapcsolatban úgy fogalmazott: a fehér iPhone gyártása nehezebb, mint gondolták.

A Techworld tudósítása szerint a késedelmet az érintőképernyőt gyártó Lens Technology nehézségei okozzák, mivel a gyártó nem képes a megfelelő festékvastagságot és átlátszóságot előállítani. Más jelentések említik, hogy a gépek óránként mindössze három készülékhez való képernyőt képesek elkészíteni.

késik fehér Apple gyártás iPhone
Kapcsolódó cikkek