Cégvilág

Iszapömlés - Az E.ON vállalja a gázszolgáltatás helyreállításának költségeit

Az E.ON Hungária Zrt. átvállalja a katasztrófa által érintett devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi lakosok esetében a gázszolgáltatás helyreállításának költségeit - tájékoztatta a cég PR-vezetője pénteken az MTI-t.

Kutas István elmondta: az E.ON - mint a térség gáz- és áramszolgáltatója - a károsult házak belső hálózatának azonnali átvizsgálását megszervezi, és ennek költségeit is vállalja, hogy minél hamarabb fűteni lehessen a lakásokban.

Kutas István szerint a katasztrófa következtében mintegy 250 házban sérült meg a gázvezeték és a gázóra, s a cég munkatársai folyamatosan dolgoznak a helyreállításon, a rendszer biztonságossá tételén. Hozzátette: az áramhálózat kevésbé sérült, a szerelők azt is térítésmentesen átvizsgálják.

 Az E.ON mindhárom településen térítésmentesen biztosítja a kárelhárításhoz és helyreállításhoz szükséges világítást is - hangsúlyozta Kutas István. Közölte azt is, hogy a katasztrófa által érintett valamennyi lakossági ügyfelüknek a már kiszámlázott gáz- és áramdíjra kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosít, amennyiben ezt igénylik.

gázszolgáltatás iszapömlés energiaszolgáltatás Ajkai katasztrófa E.On
Kapcsolódó cikkek