BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Így fest most a 8 és fél milliárdos dunaparti CET - Fotók

Nyolc és fél milliárdos beruházás épül a Duna partján, az egykori Közraktár területén. A CET-et eredetileg tavaly december elején adták volna át, de a területen jelenleg is építkeznek.

A CET névre hallgató projekt nem a többi bevásárlóközpontok által is felvonultatott üzleteknek ad majd lehetőséget, hanem teljesen új brandek kipróbálásával kísérletezik. A CET gyomrában azonban nem csak üzletek, hanem különböző kulturális programok is lesznek majd.

Az új létesítmény összterülete megközelíti a 31 ezer négyzetmétert, amelyből kb. 12.500 négyzetméter lesz hasznosítható. A megfelelő hasznosítást egy a felszín alatt elhelyezkedő 250 parkolóhelyes mélygarázs fogja biztosítani.

A CET szíve a második emeleten 1050 főt befogadó, multifunkcionális terem, amelyet sokféle rendezvény kiszolgálására alkalmas, flexibilis technikával szerelnek fel. Egyik héten divatbemutatók és konferenciák, másik héten filmfesztivál, aztán koncertek válthatják egymást.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.