BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Electro World volt üzletébe költözik ez Euronics

Budaörs és Budakalász egy-egy kereskedelmi parkjában is megjelenik az Euronics elektronikai hálózat.

A Portico Investments 2 bérleti szerződés megkötésével az összesen 4 300 négyzetméter kereskedelmi területet adott bérbe az Euronics Vöröskő Kft részére. Információink szerint az Euronics Budaörsön egy korábban is elektronikai kereskedésnek is helyet adó ingatlant bérel ki. Az Euronics megerősítette, hogy az Electro World volt üzletét bérelték ki.

A 2 új üzlet nyitása 2011 augusztusára várható, amelyek az Euronics újonnan induló koncepciójának zászlóshajói lesznek. A cég életében új fejezet kezdődik, ugyanis eddig szinte csak bevásárlóközpontokban voltak jelen.

A Portico Investments egy közép-kelet európai ingatlan befektető és fejlesztő, mely tevékenysége elsősorban élelmiszer kereskedelmi ingatlanok területén jelentős. A társaságnak 54 projektje van 4 országban, melyeket az elmúlt 3 évben építettek, vagy vettek meg. A Portico jelenleg 260 ezer négyzetméternyi ingatlant kezel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.