A csapvíz helyett egyre többen választják az ásványvizeket, ásványisó- és nyomelemtartalmuk miatt. Noha a fogyasztók rendszerint leragadnak egy fajtánál, a szakértők szerint fontos a változatosság, és néha érdemes belekortyolni a drága vizekbe. A prémium kategóriák borsos árának oka lehet a magas ásványianyag-tartalom, a különleges lelőhely vagy a nem mindennapi csomagolás.
Ma már sok étterem is úgy ajánlja az ásványvizeket, mint a borokat. A londoni Claridge’s art deco luxushotel például harminc különböző vizet tart, ezek mellé útmutatást is ad, mert nem mindegy, hogy milyen ételhez kéri a vendég: a szusihoz tökéletes társ a japánból származó víz, míg az új-zélandi Waiwera termálvizet a sültekhez ajánlják.
Az egzotikus vizek egyik éllovasa a Hawaiiról származó vegyszermentes tengervíz-koncentrátum, amelyet a sziget partjai közelében, a Deep Marine hatszáz méteres mélyéről nyernek, s csak desztillált vízzel hígítva fogyasztanak. A „vízszörp” elsősorban a japánok kedvence.
Az sem mindegy, milyen külsőbe öntik a hűsítő nedűt. Az egyik legexkluzívabb csomagolású innivaló a Fidzsi-szigetekről származó gleccservíz. Az apró vízgyöngyöket aranycsomagolásban, kristálydíszítéssel árulják. Szintén luxuskivitelben került
piacra a Bling H2O. A különleges, kézzel készített palackokat Swarowski-kristályok ékesítik.
Ha valaki kívülről szeretné kényeztetni a szervezetét, annak kihagyhatatlan az „Evian-fürdőzés”. A kétmillió forintba kerülő szolgáltatást a Miamiban található Victor Hotel fürdőjében lehet igénybe venni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.