Cégvilág

Construma és OtthonDesign egyszerre a Hungexpón

Ebben az évben az „otthonbelsőtől a külvárosig” fogja át az építészet, az építkezés témaköreit a három egy időben zajló kiállítás. A Construma 31. Nemzetközi Építőipari kiállítás, az OtthonDesign - 1. Otthonteremtési szakvásár, és az URB:ICON - 1. Nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projekt vásár.

Új kiállítókkal is találkozhatnak a Budapesti Vásárközpont 5 pavilonjában, összesen több mint 20 ezer négyzetméteren 500 kiállító részvételével zajló építőipari bemutatókon. Az öt nap alatt mintegy 40 konferencia és számos előadás várja a szakembereket.

A Hungexpo „A” pavilonjába három betétkiállítás került. A Frontal, az Inter-Isola, valamint a Dach-Tech. Tartalmában ez a nyílászárók, az árnyékolástechnika és üvegipar,a szigetelések és bádogosipar, valamint a tetőfedés területeit foglalja magában. A „D”-ben az Eneo, a 2 évvel ezelőtt elindított betétkiállítás,– a a zöld energia, az ahhoz kapcsolódó megoldások, eszközök. kaptak helyet. Most először a kertépítészet is megjelenik a vásáron, az „F” pavilonban.

A „G” pavilonban új típusú lakberendezési kiállítás, az OtthonDesign várja a közönséget: A lakásbelső kialakításának összes témaköre, a design legújabb trendjeivel a fürdőszobától a világítástechnikáig, minden helyet kap a mintegy 5000 négyzetméternyi kiállítótérben. Ide csatlakozik majd a Decorstone, bel- és kültéri kő-kínálatával.

 

ottthodesign Hungexpo construma
Kapcsolódó cikkek