Cégvilág

Új horvát utaztató specialista jött Magyarországra

A tizenegy éve működő horvát online szállásközvetítő, az Adriagate.com a közelmúltban közvetlen utasforgalmat is bonyolító fiókirodát nyitott Budapesten, amivel új profilját, a budapesti és a balatoni régiókba való szállásközvetítő tevékenységet is szeretné kiépíteni – írja a Turizmus Online.

Az Adriagate.com tavaly 5000 magyart utaztatott Horvátországba, az idén pedig 30 százalékos növekedést terveznek. Két éven belül a 10 ezres utaslétszámot célozták meg. Az Adriagate 11 nyelven – így magyarul is - elérhető ügyfélszolgálata ünnepnapokon és hétvégenként is működik. A cég vendégeinek nem számol fel foglalási díjat, fizetni csak a megérkezéskor szükséges és a vállalat pénzvisszafizetési garanciát is kínál.

Az irodanyitás időpontja azért sem véletlen, mert az utóbbi évek során több, korábbi horvátspecialista tour-operátor dobta be a törölközőt, vagy kapcsolt jelentősen alacsonyabb fordulatszámra – fogalmaz a Turizmus Online.

A piaci igény azonban vélhetően megvan egy színvonalas specialista iránt, ahol személyesen is információt kaphatnak az érdeklődők, ráadásul, forintban, készpénzben fizethetnek, ami eddig az internetes foglalások esetén nem volt lehetséges.

Az Adriagate számára tavaly Magyarország a legfontosabb küldőpiaccá lépett elő, ezért is döntöttek úgy, hogy elsőként a magyar piacon nyitnak képviseletet. A magyarországi szálláslehetőségeket pedig a jövőben nem csak Horvátországban, hanem a többi partnerországban is értékesítik majd.

 

Horvátország iroda utaztató adriagate
Kapcsolódó cikkek