Mostanában gyakran találkozni egy új, energiamentes édesítőszerrel, a sztíviával, amely egy Dél-Amerikában őshonos növény (szteviának, steviának is nevezik). Édesítő ereje 200-300-szor nagyobb a cukorénál, így csak kevés is elég belőle az édes íz eléréséhez. A dél-amerikai indiánok már évszázadok óta használják, de nálunk csak azóta kapható, hogy az Európai Unió 2011-ben engedélyezte felhasználását.
Mivel az emberi szervezet nem képes a sztívia feldolgozására, ezért annak energiatartalma sincs, és nincs hatással a vércukorszintre sem. Ez a természetes édesítőszer segíthet a fogyókúrában, beilleszthető a cukorbetegek étrendjébe, és az ideális testsúly megőrzéséhez is hozzájárulhat. Kapható por, folyadék, tabletta formájában. Ami kiemeli a többi édesítőszer közül: megvásárolhatjuk magát a növényt is, és akár otthon is elkészíthetjük saját édesítőszerünket a sztívianövény levelének leforrázásával. Később szabadon felhasználhatjuk, például egy jeges limonádé, vagy egy könnyű nyári gyümölcsös finomság elkészítéséhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.