A joghurt remek élelmiszer: kalóriaszegény, a benne található sok jó baktérium segíti a szervezetet. Kapható natúr vagy ízesített, édesített vagy diétás, lágy vagy savanykás, selymes vagy darabos változata. Amit valamennyinek tartalmaznia kell, az a joghurtkultúra. Hazánkban is csak az élő, grammonként legalább 10 millió baktériumot tartalmazó kultúrával készített terméket lehet joghurt névvel illetni.
A joghurt megszabadítja a testet a zsírpárnáktól. Kiváló desszertalapanyag, gyümölcsökkel gazdagítva remek édességek készülhetnek belőle. Banánhoz, eperhez, málnához, áfonyához nagyon jól illik. Turmixolva hidegen vagy fagyasztva is tálalhatjuk. Ha zselatint is adunk hozzá, tökéletesen megdermed, és gyümölcsdarabokkal szépen rétegezhető üvegpoharakba. Müzlivel keverve nagyon tápláló reggeli lesz belőle. Tökéletes gyümölcsjoghurtot készíthetünk, ha a natúr joghurtot házi lekvárral keverjük.
A joghurtban élő tejsavbaktériumok a minőségnek a garanciái, hiszen ezek az élő baktériumok káros hatású alkotórész jelenlétében nem tudnának megmaradni. Az élő joghurtkultúra segít visszaállítani és fenntartani a belek egészséges flóráját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.