Bemutatunk olyan alapanyagpárokat, amelyekben az összetevők egymás jótékony hatását erősítik, és garantáltan ellátnak bennünket a szükséges mennyiségű vassal.
Gomba + kakukkfű: a szárított fűszerekben nagyon sok a vas, közülük is a kakukkfű a bajnok. A gombák (például a vargánya, a csiperke vagy a shitake) is sok vasat tartalmaznak, ráadásul a két összetevő együtteséből nagyon ízletes végeredmény nyerhető.
Csicseriborsó + szardínia: egészséges, laktató, igazi „vasbomba” salátát készíthetünk csicseriborsóval és szardíniával, melynek további előnye, hogy villámgyorsan tálalható.
Kakaó + mák: a mák az egyik leggazdagabb vasforrásunk, és jelentős mennyiséget találunk belőle a jó minőségű kakaóban is. Egyesítsük hát őket egy finom sütiben.
Lencse + marhahús: mindkettő igen magas vastartalmú, ráadásul a lencsében található nem-hem vas is jobban hasznosul, ha marhahússal együtt fogyasztjuk.
Máj + csiperke: a más vitamin- és ásványianyag-tartalma (A-, B-vitaminok, vas, folsav) kiemelkedően magas. A koleszterintre gyakorolt káros hatását jól ellensúlyozza a csiperke.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.