Cégvilág

Adományokat vár a Sólyom Airways

Nem adja fel a Sólyom légitársaság, míg legutóbb befektetők jelentkezését várták, most adományokra lenne szükségük. „A múltban elkövettünk minden hibát, amit egy ilyen tevékenységű és méretű gazdasági társaságnál el lehet követni. Nem kertelek, támogatásra, adományokra, pénzre van szükségünk” – írta Lucsik János.

A cég ügyvezetője szerint az üzemszerű működtetés megkezdéséhez 150 millió forint hiányzik. A beérkezett támogatások összegéről hetente közleményt adnak ki, tételesen bemutatják, hogy a támogatás összegét mire használták fel. Az adományozók a befizetett összeg ellenében többek között megkapják a „Sólyom logó” kitűzőt, szerepelhetnek a „Dicsőségfalunkon” és meghívják őket a „nyitó bulira”, amellyel az első járatot fogják ünnepelni. Ennek még nincs időpontja.

Terveik szerint kiszolgálnák a magyar charterturizmust, a konferenciaturizmus, sportcsapatok, szurkolók, hangverseny zenekarok, táncegyüttesek, könnyűzenei együttesek, speciális érdeklődésű csoportok utazásának igényeit. Bárkiből tulajdonos lehet: a Sólyom magánszemélyek, gazdasági társaságok, önkormányzatok, állami vállalatok jelentkezését is várja.

Sólyom repülés
Kapcsolódó cikkek