Cégvilág

Félidőben lemondott a szállodaszövetség elnöke

Személyes okokra hivatkozva lemondott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöki tisztéről Niklai Ákos, aki döntéséről levélben értesítette a szervezet választmányát. Niklai, aki tizenöt évig dolgozott Magyarország legnagyobb turisztikai lobbiszervezetének vezetőségében, és jelentős érdemei vannak a szervezetben, 2016. december 31-i hatállyal fejezi be érdekképviseleti munkáját. A választmány január 14-én ül össze, hogy a lemondott elnök - akinek megbízatása 2017 őszéig szólt - utáni teendőkről döntsön. A távozó Niklait összesen négy alkalommal két-két évre választotta a szövetség tagsága elnökké.

Elfáradtam, jöjjenek a fiatalok - kommentálta a Turizmus.com szakmai portálon idézett levél megírásához vezető okokat a magyar turizmus egyik legjelentősebb személyisége. Mint mondta, a levelében megírta a lényeget, miszerint örömére szolgál, hogy hozzájárulhatott “a szövetség növekedéséhez és megerősödéséhez, stratégiai fejlődéséhez, eredményes kommunikációjához, partnerségi kapcsolatainak kialakításához, az éttermek integrálásához, sikeres lobbitevékenységéhez, európai elismertségéhez, valamint a nemzeti marketingtevékenység segítése révén is a vendégforgalom jelentős bővítéséhez.”

Niklai Ákos a szakmai közéletből nem tervezi visszavonulását, de  kérdésünkre sem nevezett meg konkrétabban semmit a mandátumának lejárta előtti, félidőben történt lemondásával kapcsolatban.

lemondás magyar Szállodaszövetség Niklai Ákos
Kapcsolódó cikkek