Cégvilág

Holnap kitelepülnek a plázákba a kormányhivatalok

Kihelyezett fogyasztóvédelmi tanácsadást és konzultációt tartanak Budapest Főváros Kormányhivatala fogyasztóvédelmi munkatársai több budapesti, illetve Pest megyei bevásárlóközpontban.

Március idusán – nemzeti ünnepünk mellett – a fogyasztók és a fogyasztóvédelem világnapját is ünnepeljük. A világnaphoz kapcsolódóan, 2017. március 17-én, pénteken Budapest Főváros Kormányhivatala fogyasztóvédelmi szakemberei a korábbi évekhez hasonlóan több budapesti, illetve főváros-környéki bevásárlóközpontban kihelyezett fogyasztóvédelmi tanácsadást és konzultációt tartanak a vásárlók számára.

Itt az érdeklődőknek alkalmuk lesz fogyasztóvédelmi ismereteik bővítésére, jogérvényesítési lehetőségeik megismerésére, tapasztalataik és esetleges problémáik hatósági szakemberekkel való megbeszélésére, valamint fogyasztóvédelmi totó kitöltésével próbára is tehetik tudásukat.

Március 17-én, pénteken délelőtt 10.00 és 12.00 óra között az alábbi helyszíneken találkozhatnak a fogyasztók a budapesti fogyasztóvédelmi hatóság munkatársaival:

1.     Auchan Aquincum Óbuda,

2.     Auchan Soroksár,

3.     Auchan Savoya Park,

4.     Auchan Csömör,

5.     Auchan Fót,

6.     Auchan Budakalász,

7.     Auchan Maglód,

8.     Auchan Törökbálint,

9.     Auchan Szigetszentmiklós.

kormányhivatalok fogyasztóvédelem kiskereskedelem
Kapcsolódó cikkek