Cégvilág

Green Holidays: Magyarországra érkeztek az első károsultak

Az UNIQA Biztosító mindent megtesz, hogy a Törökországban rekedt Green Holidays Kft. utasai számára megoldást kínáljanak a károk rendezésére és a hazajutásra.

Vasárnap este óta azon dolgoznak az UNIQA Biztosító munkatársai közösen az államigazgatásban és a diplomáciában dolgozó kollégákkal, hogy a Törökországban rekedt Green Holidays Kft. utasai számára mielőbb megnyugtató megoldást kínáljanak a károk rendezésére és a hazajutásra. Kedden délután az első utasok leszálltak Budapesten.

Forrás: MTI

A még kinn tartózkodó magyarokkal több kommunikációs csatornán folyamatosan tartja a kapcsolatot a biztosító, így mindig a legfrissebb információkkal látják el a bajbajutottakat.

Az UNIQA kollégái a további utasok hazajuttatásán is nagy erőkkel dolgoznak, szoros együttműködésben a magyar nagykövetséggel és a helyi partnerirodákkal.. Emellett a biztosító honlapján, ingyenesen hívható zöldszámon, valamint a károsultak által létrehozott Facebook csoportban is tartják a kapcsolatot az utasokkal.

Nem könnyű feladat a nyári szezon közepén üres repülőgépet találni, de mostanra biztosan mondhatjuk, hogy sikerül megoldani a bajbajutottak egy részének hazautaztatását

- mondta Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója.

A biztosító a Törökországban rekedt utasok hazajuttatásával és kártalanításával párhuzamosan kiemelten kezeli azon ügyfelek kárrendezését is, akiknek már befizetett utazásuk van a Green Holidays Kft.-nél.

 

 

A kártalanítás pontos menetéről és további információkról az UNIQA Biztosító honlapján tájékozódhatnak az érintettek.: http://www.uniqa.hu/greentajekoztato

 

Azonnali segítségnyújtás az alábbi, ingyenesen hívható telefonszámon:

+36 80 2999 99

 

Azon károsult ügyfelek, akik nem kezdték meg utazásukat, kárigényüket a 4839597 kötvényszám feltüntetésével az [email protected] címen jelezhetik. Ehhez az alábbi dokumentumokat kell csatolni:

- a befizetési bizonylatokat

- az utazási szerződést

- bankszámlaszám, ahova a kártérítési összeg utalható

- a kitöltött kárbejelentőt

 

A biztosító kiemelte, az e-mail tárgyának a „Green Holidays”-t kell megadni.

 

Green Holidays Uniqa károsultak
Kapcsolódó cikkek