Cégvilág

Kisgyermekes anya az Aon Magyarország élén

Lemondott cégvezetői pozíciójáról Veres Rita, az Aon Magyarország ügyvezetője. Helyét Uzsák Éva Virág veszi át, aki 12 éve dolgozik a cégnél és most az első olyan cégvezető lesz az Aon Magyarország HR tanácsadási részlegének élén, aki kisgyermekes anyaként tölti be ezt a szerepkört.

Távozik 18 év után az Aon Magyarországtól Veres Rita cégvezető, aki 5 évig vezette a HR tanácsadó részleget, és számos szemléletformáló kezdeményezés kötődik nevéhez. Helyét Uzsák Éva Virág veszi át, aki 12 éve dolgozik a cégnél.

Uzsák Virág korábban üzletfejlesztési vezetőként dolgozott a vállalatnál, 5 éve a cég innovációs motorja és PR vezetője, és most az első olyan cégvezető lesz az Aon Magyarország HR tanácsadási részlegének élén, aki kisgyermekes anyaként tölti be ezt a szerepkört.

A stafétabotot átadó Veres Rita 2001-ben gyakornokként került a nemzetközi HR tanácsadó céghez, és számos területen dolgozott, tanácsadóként, közép-kelet-európai projektvezetőként, illetve európai szakmai vezetőként, mielőtt a magyar cég vezetője lett. 2015-ben az év női vezetőjévé választották, 2016-tól a szilícium völgyi jövő egyetemének, az amerikai Singularity University budapesti nagykövete is.

vezetőváltás Aon Magyarország HR
Kapcsolódó cikkek