Cégvilág

Komoly torlódásra kell számítani

A húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt erős tranzitforgalom várható a Csongrád megyei határátkelőhelyeken, Röszkén már csütörtök délutántól kialakulhat torlódás – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője

Az eddigi évek tapasztalatai szerint már csütörtök délutántól torlódás alakulhat ki a röszkei autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán. A hétvégén a kilépésre jelentkező személy- és járműforgalom várhatóan tovább erősödik, majd hétfőn a belépésre jelentkező utasoknak kell számítaniuk akár kétórás várakozásra is – közölte a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: Határfigyelők Facebook-csoport

Szabó Szilvia figyelmeztetett, amennyiben a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán torlódás alakul ki, a forgalmat Tompa felé terelik. A magyar, a szerb és az uniós állampolgárok – naponta 7 és 19 óra között – használhatják az ásotthalmi, a tiszaszigeti és a röszkei közúti határátkelőhelyet is. A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen csütörtöktől kedd hajnalig szintén kialakulhat 30-120 perc közötti várakozás.

torlódás határ Csongrád megye
Kapcsolódó cikkek