Cégvilág

Idén is díjazták a legjobb marketingeseket

Magyar Marketing Szövetség 2015-ben partnereivel együtt alapította meg a Marketinggyémánt díjat, amely az idei évtől új márkanéven – Marketing Diamond Awards – várta pályázóit.

A Marketing Store Kft. lett Az Év Ügynöksége 2018-ban, a Billingo pedig Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2018 címet nyerte el a Marketing Diamond Awards idei pályázatán – olvasható Marketing Diamond oldalán.

A Magyar Marketing Szövetség 2015-ben partnereivel együtt alapította meg a Marketinggyémánt díjat, amely az idei évtől új márkanéven – Marketing Diamond Awards – várta pályázóit.

Fotó: Marketing Diamond Awards

Tizenegy kategóriában lehetett pályázni, a 2017. január és 2018. október között megvalósított aktivitásokkal. Az idén a márkaépítés kategória, ezt követően a tartalommarketing és az esemény alapú aktivációk kategóriák voltak a legnépszerűbbek.

Az idei év fődíjasait a Marketing Summit Hungary szakmai grémiuma előtt ismerték el. Szolgáltatói oldalon a Marketing Store Kft. lett az egyik fődíjas, aki ezentúl viselheti Az Év Ügynöksége 2018 címet, megbízói/ügyféloldalon pedig a Billingo lett a fődíjas, aki ezentúl viselheti Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2018 címet.

reklám Marketing Diamond Awards
Kapcsolódó cikkek