Negyedszer kapcsolódik Budapest az olasz gasztronómiai világhéthez, november 18–24. között helyet adva az Olasz Köztársaság Nagykövetsége, az Olasz Kultúrintézet és az Olasz Külkereskedelmi Intézet égisze alatt zajló programsorozatnak. A következő egy hétben a rizottó,
a pármai sonka, a parmezán, a modenai balzsamecet és az extra szűz olívaolaj, valamint az olasz bor kerül a középpontba az éttermekben. Az Olasz Kultúrintézet által szervezett programok során a Vendéglátás Magazin beszámolója szerint a Pollenzói Gasztronómiai Egyetem előadói mutatják be az olasz konyha ízletes alapanyagait. Az Olasz Külkereskedelmi Intézet szakmai rendezvényein az Assoenologi borászati szövetség előadója, Nicola Biasi tart előadást Olaszország, a világ legsokoldalúbb bortermelője címmel. | S. T.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.