Cégvilág

Sir Attenborough lepipálta Jennifer Anistont

A brit természettudós több mint egy órát rávert a Jóbarátok sztárjára az Instagramon. Attenborough ezzel Guiness rekordot döntött.

Sir David Attenborough csütörtökön azzal a céllal csatlakozott az Instagramhoz, hogy a közösségi médiában is felhívja a figyelmet a klímaválságra – írja a Blikk.

„Földrészek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok pusztulnak, és a lista végeláthatatlanul folytatódik. A bolygónk megmentése most kommunikációs kihívás” – közölte debütáló bejegyzésében Sir Attenborough, ám arra valószínűleg ő sem gondolt, hogy instagramos jelenléte világrekordot is jelent majd.

Sir David Attenborough
Fotó: Beata Zawrzel/NurPhoto

A Blikk arról számolt be, hogy Attenborough bejelentkezése után a Guinness-rekordok Twitter-oldala nem sokkal később közölte, hogy

a népszerű brit természettudósnak mindössze négy órára volt szüksége ahhoz, hogy elérje az egymilliós követőhatárt az Instagramon, amivel megdöntötte azt a világrekordot, amelyet eddig Jennifer Aniston tartott. A Jóbarátok egykori sztárjának ugyanis 5 óra 16 percre volt szüksége ahhoz, hogy elérje ezt a követői számot.

https://twitter.com/BBCNews/status/1309526915888357377?fbclid=IwAR01z9C7qjfGSPGE3lw-YFG2PLyt_rL4odH_5peJDJFFkMuxu5fRbqW0gJQ

Sir David Attenborough instagram Jennifer Aniston
Kapcsolódó cikkek