Cégvilág

Budaörsön bővítette portfólióját a TritonLife csoport

A magánegészségügyi szektorban rendelőket és kórházakat üzemeltető szolgáltató a Budaörsi Egészségügyi Központot vásárolta meg.

Megvásárolta a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft.-t a TritonLife csoport és hamarosan tovább bővítik portfóliójukat – közölték.

Célunk országos, sőt akár határainkon is túlnyúló, integrált ellátórendszer kiépítése, melynek megvalósítása jól halad

– mondta Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója. A budaörsi rendelőben egyébként közfinanszírozott és magánellátás is zajlik.

A TritonLife Róbert Magánkórház mellett nemrég kezdte működését a TritonLife Magánkórház Debrecen, a két nagy fővárosi járóbeteg klinika, a TritonLife Medical Center Genium (Pest), és a TritonLife Medical Center Hegyalja (Buda) pedig nagyon jó kihasználtsági szinten működik, és ezeket szervesen egészít ki a Budaörsi Egészségügyi Központ, ahol mind járóbeteg, mind egynapos sebészeti ellátás is zajlik.

Fábián Lajos a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke
Fotó: Kallus György / Világgazdaság

A magánegészségügyi szektorban rendelőket és kórházakat üzemeltető szolgáltató éves árbevétele 4-5 milliárd forint – mondta korábban a Világgazdaságnak Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke.

A Budaörsi Egészségügyi Központ csoportunkhoz való csatlakozása nagy lépés, hiszen a társaság hosszú ideje nyújt járóbeteg ellátást az önkormányzat területén, továbbá jelentős egynapos sebészeti tevékenységet is végez, ami harmonikusan illeszkedik a TritonLife csoport jelenlegi tevékenységi körébe, és jól kiegészíti a jelenlegi ellátórendszerünket

– tette hozzá Fábián Lajos. Az átvilágítás során olyan szakember gárdát találtunk, akik magas színvonalon és jól végzik a munkájukat és továbbra is számítunk rájuk.

Zsákai Zoltán, a budaörsi szolgáltató központ korábbi többségi tulajdonosa, aki ügyvezetőként folytatja tevékenységét a TritonLife csoport részeként, elmondta, hogy a mostani lépés óriási lehetőséget hordoz mind a központ további szakmai fejlődése, mint a budaörsiek ellátási színvonalának garantálása ügyében, hiszen egy valóban magas szintű szakmai befektető jelent meg a TritonLife személyében Budaörsön, amely csoport a szakmaiságot és az embert helyezi a középpontba az üzleties megközelítéssel szemben.

 

Jump Consulting Kft. Budaörs Fábián Lajos Zsákai Zoltán TritonLife
Kapcsolódó cikkek