Különleges innovációjú élelmiszer gyártása kezdődhet meg a Szent István Egyetem és a Blue Seven Group Zrt. szoros együttműködése révén, miután szabadalmaztatták a SALAdMI elnevezésű speciális zöldségfelvágottat. „Az egyetem és a vállalat legújabb, közös szabadalma, a SALAdMI igazi mérföldkőnek számít, ugyanis a kutatási eredmények létrehozása és piacképes termékként való megjelenítése két markánsan elkülönülő folyamat” – nyilatkozta Gyuricza Csaba, a gödöllői székhelyű intézmény megbízott rektora. A közlemény szerint a termék mozaikos metszéslapja és textúrája olyan, mint az igazi szalámié, az íze és illata viszont a receptúrában szereplő zöldségekéhez hasonlatos.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.