Cégvilág

Online boltot nyit a Wolt

Ősszel kezdi meg működését a Wolt Market, a Wolt csak kiszállítással működő áruhaza – derül ki a társaság közleményéből. A szolgáltatás először Budapesten lesz elérhető, de a tervek szerint több vidéki városba is megérkezik hamarosan.

Az ötletet a cég tavaly Görögországban és Finnországban is tesztelte, és a jelek szerint ez annyira jól sikerült, hogy hasonló szolgáltatás elindítását tervei a legtöbb olyan országban, ahol jelen van. A lépéssel a kiskereskedelmi üzletágát igyekszik fejleszteni a társaság, mely már most is egyes országokban a megrendelések 20 százalékát teszi ki is növekszik.

Fotó: Wolt

A csak online elérhető áruház 2500 termékkel indul és a lépés nem jelenti azt, hogy változtatnának az eddigi kiskereskedelmi partnerekkel történő együttműködésen. Az egyes piacokon a Wolt olyan csapatokat hoz létre, amelyek pusztán a Wolt Market irányításáról gondoskodnak. Független vállalat lesz, amely a többi kiskereskedelmi partnerrel egyenrangú. Tajta Ákos, a Wolt ügyvezetője szerint a felhasználók számának növekedésével ez minden partner számára előnyös lehet.

házhoz szállítás Wolt
Kapcsolódó cikkek