Cégvilág

Új ingatlanbefektetési igazgató a Diófa Alapkezelő élén

A Diófa Alapkezelő Bogár Rolandot választotta meg a társaság új ingatlanbefektetési igazgatójának. A szakember közel másfél évtizedes ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, amely idő alatt számos magyarországi és régiós ingatlantranzakcióban vett részt.

2021. májusi hatállyal új ingatlanbefektetési igazgató csatlakozott a Diófa Alapkezelőhöz Bogár Roland személyében, aki a cég által kezelt ingatlanportfólióval kapcsolatos tevékenységeket, így a kezelt portfóliók vagyonkezelési, alapkezelési, bérbeadási és befektetési tevékenységeit fogja koordinálni. Az új igazgató, aki korábban az Indotek Csoportnál tranzakció menedzsment vezetőként tevékenykedett, ezen felül a Diófa Alapkezelő jövőbeni tevékenységének, különösen annak ingatlanstratégiai irányainak kialakításában is kiemelt szerepet fog kapni.

Fotó: Kelemen Ádám / Diófa Alapkezelő

Bogár Roland tizenhárom éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, pályafutása során közel másfél milliárd euró értékben vett részt ingatlantranzakciókban Magyarországon, illetve a régió több országában. 2004-ben szerzett diplomát az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán vállalati pénzügy szakirányon, ezt követően a CIB Bank nagyvállalati finanszírozási üzletágánál helyezkedett el. Ingatlanpiaci pályafutását 2008-ban kezdte meg a Colliers International budapesti irodájánál, ahol kezdetben ipari és logisztikai ingatlanok, valamint fejlesztési telkek eladásával és bérbeadásával, később pedig befektetési ingatlanok értékesítésével foglalkozott. 2016-ban csatlakozott az Indotek Csoporthoz, ahol tranzakció menedzsment vezetőként részt vállalt a cégcsoport intézményi befektetési üzletágának kialakításában, illetve a cégcsoport nemzetközi befektetési tevékenységének felépítésében.

 

Ingatlanbefektetési igazgatóként az elsődleges célom, hogy továbbra is kiemelkedő és stabil hozamokat biztosíthassunk a Diófa Alapkezelő befektetői számára

– mondta Bogár Roland, a Diófa Alapkezelő ingatlanbefektetési igazgatója. Hozzátette:

Reményeim szerint az ingatlanpiacon megszerzett tudás, valamint a Diófa befektetői csapatának szakértelme erőteljesen hozzájárul majd a társaság további dinamikus piaci növekedéséhez.

váltás cégvezető Diófa Alapkezelő
Kapcsolódó cikkek