A Disney megerősítette, hogy idén nyáron érkezik a magyar piacra a Disney+  streamingszolgáltatás. Az árakra azonban a vállalat a közleményében eddig nem tért ki – írta meg a Media1.

A mentrum.hu nevű oldal egy kiszivárgott fotó alapján kiszúrta, hogy 

a Disney+ havi előfizetési díja 3090 forint lesz. Eredetileg a Disney Plus ára 2690 forint lett volna, Star csomaggal együtt pedig 3090, de most a weblap információi szerint megváltoztatták az elképzeléseket.

Fotó: Riccardo Milani / Hans Lucas / Hans Lucas /AFP

A Media1 cikke szerint az éves előfizetéssel némiképp kedvezőbbre jön ki az egy hónapra eső összeg, ugyanis az éves díj 30 990 forint lesz, tehát aki hajlandó előre fizetni, kéthavi összeget megspórolhat. Ezért cserébe Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars-, National Geographic- és Star-tartalmak lesznek elérhetők.

Korábban a VG beszámolt arról is, hogy a másik streamingóriás, az HBO Max Magyarországon, illetve a régió többi országában, például Szlovákiában, Horvátországban, Csehországban és Lengyelországban március március 8-tól érhető el. 

Az alig több mint két éve indult Disney+ streamingszolgáltatás már 118 milliós előfizetői bázist tudhat maga mögött, amivel feljött a harmadik helyre a Netflix és az Amazon mögé,

miközben növekedési lendületben még mindig a legerősebb lehet a számos kizárólagosságot biztosító kínálatával.