Megerősítette vezérigazgatói tisztségében Poroszlai Csabát az Egis igazgatósága. A társaság gazdasági igazgatói pozíciójára Vándor Balázst nevezték ki – olvasható a cég közleményében. 

Poroszlai Csaba 1998-ban kezdte pályáját a Béres Gyógyszergyárnál, 2003 és 2008 között gazdasági igazgatóként dolgozott, és kiemelkedő szakmai és iparági tapasztalatokat szerzett. Az Egishez 2008-ban csatlakozott: a vállalat stratégiai kontrolling vezetőjeként kiemelt fontosságú kontrollingrendszerek fejlesztéséért felelt. 2011-ben gazdasági igazgatónak nevezték ki, és tagja lett az Egis igazgatóságának is. 

Budapest, 2022. április 18.Az Egis Gyógyszergyár Zrt. Egis Kereskedőháza a főváros XIII. kerületében, a Lehel utca 15. szám alatt.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: Róka László / MTI

Poroszlai Csaba végleges kinevezése az ez év februárjában kezdődő köztes időszakot zárja le, erre az időszakra – a korábbi vezérigazgató távozása miatt – felkérést kapott a pozíció átmeneti betöltésére a vezérigazgató-kiválasztási folyamat befejeződéséig.

Vándor Balázs főkönyvelőként, illetve helyettes gazdasági igazgatóként támogatta Poroszlai Csabát az ideiglenes vezérigazgatói megbízás időtartama alatt. Jelen döntéssel egy időben Vándor Balázs gazdasági igazgatói kinevezése is véglegessé vált.