Jelentős együttműködés: újabb Mol-töltőállomásokon lesznek elérhetők a Szerencsejáték Zrt. termékei. Az eddigi 48 árusítóhely mellett 2022 novemberétől újabb 307, összességében 355 töltőállomáson érhetők el a nemzeti lottótársaság termékei. A partnerség kibővítésével a Mol újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a töltőállomásait komplex szolgáltatási központtá alakítsa át.

Új szintre emeli együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a MOL Magyarország
Fotó: Szerencsejáték Rt.

A két meghatározó hazai nagyvállalat immár 18 éve kötött stratégiai együttműködést. A mostani lépéssel a Mol kúthálózat több mint kétharmadában elérhetővé váltak a Szerencsejáték Zrt. termékei. A töltőállomásokon a hét állandó sorsjegy mellett megvásárolhatók az új és időszakos sorsjegyek is, mint például a novemberben megjelent, limitált kiadású Nagykarácsony exkluzív sorsjegy. Az időszakos termék a játékosok bevonásával nagyban hozzájárul a fogyatékossággal élő magyar gyermekek társadalmi integrációjának elősegítéséhez, ugyanis a Nagykarácsony sorsjegy értékesítéséből befolyt összeg egy részéből a nemzeti lottótársaság A játék összeköt! program keretein belül befogadó játszótereket épít. 

A Szerencsejáték Zrt. lett a magyar e-sport-válogatott főszponzora

A Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatában elérhető 57 sportág közül ma már a negyedik helyen áll az e-sport.

A két nagyvállalat számára kiemelten fontos a felelős játékszervezés és azon belül is a kiskorúak védelme, éppen ezért az együttműködésbe bevont töltőállomás-kezelők felelős játékszervezői képzésen is részt vettek.

„A magyarok szeretik a fizikai játék élményét, árbevételünk háromnegyede a digitális térnyerés ellenére továbbra is lottózói hálózatunkból származik, amely az egyik legkiterjedtebb Magyarországon, több mint 7700 értékesítési pontból áll. Növekedésünkben rendkívül fontos szerepet játszik a közel 4500 kis- és középvállalkozói viszonteladónk és a nagy stratégiai partnereink egyaránt” – mondta Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: „Hazánk legnagyobb vállalatával, egyik legnagyobb stratégiai partnerünkkel való együttműködésünk közel két évtizedre nyúlik vissza, a mostani kibővített együttműködéssel hálózatunk további 4 százalékkal, kizárólag sorsjegyet árusító hálózatunk 10 százalékkal bővül.”

Új szintre emeli együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a MOL Magyarország
Fotó: Szerencsejáték Rt.

Mind a Mol, mind pedig a Szerencsejáték Zrt. számára kiemelten fontos a kereskedelmi hálózat, illetve az ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása. 

„A Mol töltőállomás-hálózata már ma is több, mint egy hagyományos kúthálózat: egy olyan, szolgáltatásorientált, ügyfélközpontú üzemanyag- és nem üzemanyag-kiskereskedői üzletlánc, amely a termékek széles választéka mellett kényelmi szolgáltatásokat is nyújt vásárlóinak. Napi egymillió tranzakciót bonyolítunk le a régióban, és több mint tízmillió stabil ügyfelünk van, akiket a Szerencsejáték Zrt.-vel kötött együttműködésnek köszönhetően egyre sokszínűbb portfólióval várhatunk a töltőállomásainkon. Vállalati stratégiánk egyik kiemelt célja, hogy töltőállomásainkat komplex szolgáltatási központokká alakítsuk át” – mondta dr. Világi Oszkár, a Mol csoport vezérigazgató-helyettese a sajtótájékoztatón.