csarnok

Jelentős fejlesztések az eMAG-nál

Összesen 3 millió eurót költött az üllői raktárának bővítésére és fejlesztésére idén az eMAG, amivel a 21 000 négyzetméteres logisztikai központ jelenleg a termékek 70 százalékát tárolja.

Dupláz a Kayser Kft.

Az év végére megduplázza üzemének területét a járműipari műanyag alkatrészeket gyártó német Kayser Automotive Hungária Kft. – tájékoztatta a társaság ügyvezetője az MTI-t.

Még Pozsonyból is a nagybanira jönnek a zöldségesek

Ha a január végi közgyűlés is megszavazza, az idén újabb 5 ezer négyzetméteres raktárcsarnok épül a nagybani piacon – értesült a Világgazdaság. Házi Zoltán, a Budapesti Nagybani Piac Zrt. ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta: a csarnok felépítését eredetileg ugyan a múlt évre tervezték, ám a válság miatt – óvatosságból – elhalasztották a beruházást.

Akciós bérleti díjak - Hogyan spekulálnak az ingatlanfejlesztők?

Csökkenő fejlesztői aktivitás, akciós bérleti díjak, kevesebb üzletkötés jellemzi a magyarországi ipari ingatlanok piacát a 2009-es évközi adatok szerint – így foglalható össze dióhéjban a Colliers International budapesti irodájának legújabb ipari ingatlanokról szóló piaci jelentése.

75 milliárdos beruházás indult Ferihegyen

Élő Haydn-zene és a repülőgép-hajtóművek folytonos zúgása közepette tegnap letették a Ferihegyi repülőtér új utasfogadó épületének (SkyCourt) alapkövét.
Világgazdaság Piactér