Cégvilág

Jelentős fejlesztések az eMAG-nál

Összesen 3 millió eurót költött az üllői raktárának bővítésére és fejlesztésére idén az eMAG – írja a cég sajtóközleményében. Az új futószalagos platform növeli a termelékenységet és gyorsítja a raktári munkát. A 21 000 négyzetméteres logisztikai központ jelenleg a termékek 70 százalékát tárolja, de a tervek szerint ez egy éven belül 90 százalékra nő majd.

Bemutatta megújult és kibővített magyar raktárát az eMAG, mely felkészült az idei Black Friday akcióra és az azt követő karácsonyi rohamra. A november 24-én induló ünnepi szezonban rekordok dőlhetnek, ezért az online kereskedelemben piacvezető eMAG raktárában három műszakban, folyamatos üzemben állítja össze a csomagokat, hogy azok időben megérkezzenek a vásárlókhoz. A hónapok óta tartó felkészülés csúcspontjaként a raktárban dolgozók létszámát 90-ről 150-re bővítették – írja a cég sajtóközleményében.

Az eMAG üllői logisztikai központja, amit a vállalat két évvel ezelőtt nyitott meg, mostanra 21 ezer négyzetméteresre bővült. A 15 méteres belmagassággal rendelkező logisztikai központ rohamtempóban fejlődik, jelenleg 20 000 különböző termék található meg itt, de a Black Friday napjáig folyamatos a betárolás. Így jövő péntekre a termékek száma a 600 ezer darabot is túllépi majd.

Az cég csütörtökön azt is bejelentette, hogy logisztikai partnereinek számát a tavalyi négyről ötre emelte, így idén már az MPL, a HDT, a DPD, a Trans-o-flex és a Sprinter is szállít házhoz csomagokat.

csomagszállítás fejlesztés csarnok eMag
Kapcsolódó cikkek