Grupo Milton

A fejlesztő még nem kapott hivatalos értesítést Sávoly-ügyben

Sem a fejlesztő Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft., sem pedig a versenyek jogtulajdonosa, a Dorna nem kapott még értesítést a Magyar Fejlesztési Bank (MFB), és a bank fölött a tulajdonosi jogokat gyakorló Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) múlt pénteki döntéséről, amely szerint nem kötnek hitelszerződést a beruházóval a Sávolyra tervezett magyarországi MotoGP pálya megépítésére - mondta Kovács Bence János kedden az MTI-nek.

Sávoly: sokmilliárdos lehet a ráfizetés - Brüsszeli vizsgálat

Aggályok. Tovább bonyolódik a sávolyi MotoGP-pálya körül immár hónapok óta folyó vita. Az állami milliárdokat is felölelő ügyben az EU versenyügyi biztosához, Joaquín Almuniához fordultak azok a civilszervezetek, amelyek régóta ellenzik a „kétes” beruházás állami támogatását.

Krimibe illő fordulatok a Balatonring projekt körül

Egy ingatlanfejlesztési csoport és az autómotor sportban érdekelt vállalkozás állhatnak a Kovács Bence János személyét és az általa irányított Grupo Miltont az elmúlt napokban ért támadások mögött. Az üzletember ezt egy mai sajtótájékoztatón jelentette be, amelyen többek között hangfelvételt is bemutatott arról, hogy zsarolni próbálták.

Sem pláza, sem toronyházak – Mi épül Pátyon?

Golfpálya, szálloda, éttermek, konferencia központ, apartman és lakóházak, sportlétesítmények, középiskola, óvoda, bölcsőde is szerepel egy Pátyhoz tartozó, de a településen kívül található területen megvalósuló jelentős ingatlanfejlesztési projekt terveiben.

"Pokoli torony": elképesztő, hogy mi lesz helyette

A valenciai központú Grupo Milton formálhatja át Pécs arculatát, miután a társaság nyert a megyei jogú város önkormányzata által kiírt, ingatlanok hasznosítására vonatkozó pályázaton.
1
Világgazdaság Piactér