imf-hitel

Ukrajna újabb hitelt kapott az IMF-től

Ukrajna 1,7 milliárd dolláros hitelrészletet kapott a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) - írta Twitter-profilján az ukrán elnök. Petro Porosenko üzenetéből az nem derült ki, hogy az IMF az összeget jóváhagyta, vagy már át is utalta.

Már be is osztották az IMF-hitelt

Ukrajna már be is osztotta az IMF-hitel első adagját, amelyet a kormány reményei szerint még a héten megkapnak. Április végére elkészülhet az ország privatizációs programja

Heteken belül pénzhez juthat az IMF-től Kijev

Ukrajna még márciusban hozzájuthat a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által beígért pénzügyi támogatás első, jelentős részletéhez, ha Kijev addig teljesíti a kölcsönnyújtás feltételeit.

Idegenlégiósokkal erősített Kijev

Nem csak anyagi segítséget vár külföldről Ukrajna, az új kormányfő kulcsfontosságú miniszteri tárcákat is vadonatúj állampolgárok kezébe adott. Az IMF január közepén térhet vissza az országba

1000 milliárddal nőtt az államadósság, de az IMF-törlesztés segít

Magyarország versenyképességének javítása szempontjából elengedhetetlen az államadósság GDP-hez mért arányának mérséklése – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Borbély László András, az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgató-helyettese.

Ukrajna 15 milliárd dollár IMF-hitelről tárgyalt

Átmenetileg szünetelnek a megbeszélések a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és Ukrajna között egy újabb hitelcsomagról. Az IMF-küldöttség közel két héten át tárgyalt Ukrajnában, kedden elutazott Kijevből, de hamarosan visszatér, hogy folytassa az egyeztetést.
Világgazdaság Piactér