Lengyel Zoltán

A felfüggesztettet kapott Lengyel Zoltán Bokros embere lesz

Elítéltre bízza pénzügyeit Bokros Lajos új pártja. A Magyar Demokrata Fórum szóvivője megerősítette a Hír Televíziónak, hogy Lengyel Zoltán lesz a párt gazdasági irodavezetője. Veres János ügyvédje, Helmeczy László pedig mentelmi jogot kap az MDF-től.

Szidta, vagy nem szidta a rendőröket Lengyel Zoltán?

"Lefaszozta-e" a rendőröket Lengyel Zoltán? - ezt a kérdést próbálta tisztázni a bíróság a hivatalos személy elleni erőszakkal vádolt képviselő elleni per csütörtöki tárgyalásán.

Lengyel Zoltán visszautasítja, hogy megvették volna

Az MDF-frakcióba a közelmúltban átült Lengyel Zoltán országgyűlési képviselő a TV2 Mokka című műsorában magyarázta meg, hogy az elmúlt napokban miért támogatta szavazatával a kormány előterjesztéseit.

Lengyel indokol: szomorú, hogy megvételről beszél a Fidesz

"Kölcsönös előnyökön alapuló megállapodásnak" tartja Lengyel Zoltán MDF-frakcióba való belépését a volt független képviselő és Herényi Károly, a Magyar Demokrata Fórum frakcióvezetője egyaránt - a két politikus erről hétfőn nyilatkozott az MTI-nek.

Lengyel Zoltán mégis meggondolta magát, belép az MDF-be

Mégsem szűnik meg a Magyar Demokrata Fórum parlamenti frakciója. Lengyel Zoltán egykori fideszes politikus lesz a képviselőcsoport tizedik tagja - jelentette be maga az érintett és Herényi Károly frakcióvezető hétfőn délelőtt - idézi a Híradó a távirati irodát.
1
Világgazdaság Piactér