Közélet

A felfüggesztettet kapott Lengyel Zoltán Bokros embere lesz

Elítéltre bízza pénzügyeit Bokros Lajos új pártja. A Magyar Demokrata Fórum szóvivője megerősítette a Hír Televíziónak, hogy Lengyel Zoltán lesz a párt gazdasági irodavezetője. Veres János ügyvédje, Helmeczy László pedig mentelmi jogot kap az MDF-től.

Lengyel Zoltán lesz a demokrata fórum gazdasági irodavezetője, erősítette meg a hírt a párt szóvivője. A politikus tavaly novemberig az MDF parlamenti frakcióvezető-helyettese volt, de parlamenti mandátumát vissza kellett adnia, miután a bíróság jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte hivatalos személy elleni erőszakért, könnyű testi sértésért és becsületsértésért.

A papírok nélkül vezető Lengyel Zoltán egy rutinellenőrzés után esett neki a rendőröknek 2007 nyarán a budai alagútnál.

Veres János volt pénzügyminiszter barátja pedig mentelmi jogot kap Dávid Ibolyáéktól. Helmeczy László Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 3-as számú egyéni választókerületében indul az MDF jelöltjeként. Az ügyvéd Veres Jánossal együtt 2008-ban megpróbálta börtönbe juttatni a hírTV két munkatársát, akik korábban a volt pénzügyminiszter számára kellemetlen riportokat készítettek.

bokros Veres barátja Lengyel Zoltán
Kapcsolódó cikkek