Orangeways

Letiltotta a GVH az orangeways.com-ot

A GHV ideiglenes intézkedés keretében tiltotta meg a www.orangeways.com honlapon a személyszállításra vonatkozó kereskedelmi gyakorlat folytatását.

Megújul az Orangeways

Tizennégy új – Mercedes és FOTON típusú – autóbusszal bővíti idén gépparkját a fennállásnak tízedik évét ünneplő Orangeways.

A törökök segítik ki a magyarokat

Rába buszok helyett várhatóan török járművek szállítják majd az utasokat a budai Várban, a tendernyertes Orangewaysnek ugyanis nem sikerült tető alá hozni az üzletet a magyar gyártóval.

Késésben a pesti Orangeways-buszok?

Jövő áprilisban már futniuk kellene az Orangeways midi autóbuszainak Budapesten, de még el sem kezdték a járművek gyártását, a megrendelő Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. nem aggódik.

A BKK visszautasítja az Orangeways vádjait

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszautasítja az Orangeways közlekedési társaság vádjait, álláspontjuk szerint a közbeszerzési szabályokat betartva jártak el a midibusztender esetében.

Befékezett az OrangeWays

Az OrangeWays Dél-Alföldi Kft. vasárnap leállította bajai közösségi közlekedési szolgáltatását, úgy tudjuk, alapvetően pénzhiány miatt. A rend más szolgáltatókkal már helyreállt, a város szeretne szerződést bontani, és mielőbb új tendert kiírni.
Világgazdaság Piactér