tinta

Eltűnő tinta a munkavállalói kiskönyvekben

Jelentősen, mintegy 15 százalékkal több feketemunkást találtak az ellenőrök idén június közepéig az elmúlt év hasonló időszakához képest a Dél-Dunántúlon, ahol főleg az építőiparban továbbra is nagy számban használnak eltűnő tintát a munkavállalói kiskönyvek kitöltésekor - mondta az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) régiós igazgatója az MTI-nek hétfőn.

Már a tintát is nehezen tudja eladni a HP

A világ első számú PC-gyártója, a Hewlett-Packard (HP) a válság hatására kénytelen a termékekről a szolgáltatásokra helyezni a hangsúlyt. A most nyilvánosságra hozott jelentés szerint még a legnagyobb nyereséget termelő nyomtató és tinta ágazat is gyengén szerepelt.

Viszlát, varázstinta! Megszűnik a kék könyv

Megszűnik a számos visszaélésre csábító alkalmi munkavállalói könyv, helyébe elektronikus bejelentést vezetnek be. A szaktárcánál a napokban elkészült előterjesztés újraszabályozza az alkalmi munkavállalást - írja a Népszabadság.

Hőre fakuló tintával csaltak a munkavállalói könyvvel

Hőre fakuló tintával töltöttek ki több alkami munkavállalói könyvet az M6-os építkezésén – állították a TV2 híradójának nyilatkozó munkások. Így minden nap újraírják a könyvben szereplő dátumot.
1
Világgazdaság Piactér