Wolf

Bennfentes eladások az év végén

Több tőzsdei cégnél is történtek bennfentes részvényeladások az év utolsó napjaiban. Egyebek között az OTP, a Mol és a CIG Pannónia vezetői, vagy azok hozzátartozói is értékesítettek pakettjükből.

200 millióért vették meg Overdose felét a nemzeti multik

Megvette a magyar csodaló, Overdose tulajdonjogának 50 százalékát öt magyar vezető nagyvállalat. A vezetők szerint a példa nélküli összefogásra azért volt szükség, hogy a ló továbbra is hazai színekben versenyezhessen.

OTP: Tízezer részvényt értékesített Wolf László

Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese darabonként 5.452 forintos átlagáron, 10 ezer OTP Bank Nyrt. törzsrészvényt értékesített 2009. szeptember 23-án - közölte a pénzintézet csütörtökökön, a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Hogyan építhet márkát hatékonyan egy kis- és közepes vállakozás?

Mintegy 50 kis- és közepes vállalkozás részvételével a TV2 műsorainak díszletei közt került megrendezésre csütörtökön a TV2 és Wolf Gábor kkv marketing szakértő közös tréningje. Az esemény célja az volt, hogy bemutassa, hogyan építhet országos márkát az egyre elérhetőbb TV reklámok segítségével egy kkv.

Der Standard : egyre drasztikusabb a magyar adósok helyzete

A forint árfolyamának tartós lejtmenete miatt egyre drasztikusabbá válik a magyar adósok helyzete - állapította meg a Der Standard osztrák liberális napilap csütörtöki számában. külföldi valutában nyilvántartott hitelállomány a Der Standard adatai alapján a magyar hazai össztermék (GDP) 34,5 százalékára rúg.
1
Világgazdaság Piactér