Az Amazon alapítója eljegyezte újságíró barátnőjét Dél-Franciaországban. Az ismert párt már korábban lefotózták a Cannes-i Filmfesztiválon a Megfojtott virágok című film premierjén, sőt a hírhedté vált több száz milliót érő szuperjachton is készítettek róluk fényképeket. Az eljegyzés hírét egy névtelen forrás erősítette meg a People magazinnak.

A bulvármagazin emlékezetet, hogy az 500 millió dollárt érő szuperjacht neve Koru, amelynek maori jelentése az újrakezdés, és mint ismert, mindketten túl vannak már több kapcsolaton. A friss jegyespár 2019 januárjában hozta nyilvánosságra a köztük lévő viszonyt, miután Jeff Bezos 25 év házasság után bejelentette, hogy elválik MacKenzie Scott-tól, akivel négy közös gyermekük van. Lauren Sánchez akkori műsorvezetőtársával élt együtt 13 évig, majd az újságírónő szintén beadta a válópert. A ötvenhárom éves Sáncheznek két gyermeke született korábbi kapcsolataiból. A Pepole beszámolója szerint a lánykérésre a napokban kerülhetett sor, amelyet a friss lesifotók is bizonyítanak: mindegyik képen az újságírónő ujján látszódott a csillogó gyűrű.  

Jeff Bezosnak idén bejönnek a számításai, nemrég arról is beszámoltunk, hogy a milliárdosnak teljesülhet a nagy álma

mivel az amerikai űrügynökség a Holdra tartó küldetésben számít a világ egyik leggazdagabb emberének cégére. A Blue Origin a SpaceX kihívója az űrversenyben. Bezos űrcége korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy  a New Shepard nevű űrhajójával jó néhány űrutazást  hajtott végre, többek között Bezos is űrhajósnak mondhatta magát néhány perc erejéig.

 

Címlapkép:  Michael TRAN / AFP