BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pofátlanság: megbírságolta Pep Guardiolát, majd megkérte, készítsenek közös képet – videó

„Kérsz egy képet? A képért fizetni kell!” – mondta Pep Guardiola az őt megbüntető, szelfizni akaró rendőrnek.

Pep Guardiolát hétfőn pénzbírsággal sújtották, miután szabálytalanul parkolt, az interneten pedig egy videó jelent meg, amelyen a rendőr arra kéri az ibériai edzőt, hogy készítsenek közös szelfit.

Pep Guardiola nem volt hajlandó szelfit készíteni azzal a rendőrrel, aki megbírságolta. A helyzeten Guardiola láthatóan kicsit meglepődve, félig tréfásan így válaszolt: „Kérsz egy képet? A képért fizetni kell!” Pep levette a bírságát a szélvédőről, és anélkül távozott, hogy fotózkodott volna a közlekedési tiszttel.

Fotó: AFP

Josep Guardiola vezetőedző szerint meg volt írva a csillagokban az, hogy idén csapata, a Manchester City nyeri meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját. A mostani szezonban triplázó angol együttest 2008-ban vásárolta meg és tette ezzel a világ egyik leggazdagabb együttesévé Manszúr bin Zajed al-Nahjan sejk, aki azóta mintegy másfél milliárd eurót költött játékosokra, valamint Guardiolára. Guardiola pályafutása 30. nagy trófeáját nyerte, és az első edző lett, aki két csapattal is triplázni tudott. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.