Pep Guardiolát hétfőn pénzbírsággal sújtották, miután szabálytalanul parkolt, az interneten pedig egy videó jelent meg, amelyen a rendőr arra kéri az ibériai edzőt, hogy készítsenek közös szelfit.

Pep Guardiola nem volt hajlandó szelfit készíteni azzal a rendőrrel, aki megbírságolta. A helyzeten Guardiola láthatóan kicsit meglepődve, félig tréfásan így válaszolt: „Kérsz egy képet? A képért fizetni kell!” Pep levette a bírságát a szélvédőről, és anélkül távozott, hogy fotózkodott volna a közlekedési tiszttel.

Fotó: AFP

Josep Guardiola vezetőedző szerint meg volt írva a csillagokban az, hogy idén csapata, a Manchester City nyeri meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját. A mostani szezonban triplázó angol együttest 2008-ban vásárolta meg és tette ezzel a világ egyik leggazdagabb együttesévé Manszúr bin Zajed al-Nahjan sejk, aki azóta mintegy másfél milliárd eurót költött játékosokra, valamint Guardiolára. Guardiola pályafutása 30. nagy trófeáját nyerte, és az első edző lett, aki két csapattal is triplázni tudott.