Extra

Csodalakodalmat tartott az indiai milliárdos – Rihanna, Zuckerberg és Ivanka Trump is ott volt

Ázsia leggazdagabb emberének legkisebb fia készül nősülni, a háromnapos előlakodalmon részt vett Mark Zuckerberg, Bill Gates és Ivanka Trump is. Az 1200 vendéget olyan előadók szórakoztatták, mint Rihanna vagy épp az illuzionista David Blaine.

Aki számít, az részt vett a leggazdagabb indiai, Mukash Ambani fiának az előlakodalmán vasárnap. Az üzleti és a politikai elit olyan jeles képviselői repültek el a szubkontinensre, mint Mark Zuckerberg, Bill Gates vagy épp Ivanka Trump.

Jared Kushner és Ivanka Trump, valamint lányuk, Arabella és az örömapa
Fotó: AFP

Anant Ambani háromnapos buliján az 1200  vendéget olyan előadók szórakoztatták, mint Rihanna vagy épp az illuzionista David Blaine. A mulatságra azonban nemcsak a Szilícium-völgyből és más amerikai helyszínekről érkeztek a hírességek, hanem az indiai sztárok is szép számmal megjelentek. Így tiszteletét tette többek között a krikettlegenda Sachin Tendulkar vagy épp a bollywoodi színész, Shah Rukh Khan – írja a CNN.

Az illusztris társaság persze nem a véletlen műve, hiszen Mukesh Ambani Ázsia leggazdagabb embere, és a vőlegény, Anant az ő legkisebb fia. 

Az indiai üzletember vagyonát 113 milliárd dollárra becsüli a Bloomberg Billionaires Index, ami globálisan a 11. helyre elegendő. 

A 28 éves Anant egyébként a családi cég, a Reliance energia-üzletágában dolgozik igazgatóként.

This handout photograph taken and released by Reliance on March 1, 2024, shows Meta chief Mark Zuckerberg (L) with his wife Priscilla Chan attending a three-day pre-wedding celebration hosted by billionaire tycoon Mukesh Ambani, for his son Anant Ambani and Radhika Merchant in Jamnagar. Rihanna and Meta chief Mark Zuckerberg were in India on March 1, for an extravagant pre-wedding party hosted by Asia's richest man, with celebrations expected to include other globally influential figures. (Photo by Reliance / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO /RELIANCE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan a hétvégi előesküvőn.
Fotó: AFP

Noha Ambani és 29 éves barátnője, Radhka Merchant csak júliusban házasodik majd össze, a buli költségén nem spórolt az örömapa, száz szakács által készített 500 tál ételt szolgáltak fel az egybegyűlteknek. A partit a Gudzsarát államban lévő Dzsamnagarban tartották, közel a Reliance fő olajfinomítójához.

Fotó: AFP

A város repülőterének forgalma is megugrott a buli miatt, hiszen a napi tíz gép helyett 130 repülő landolt ott szombaton. Újdelhiból és Mumbaiból chartergépek is hordták a lagzi azon vendégeit, akik nem magángépen érkeztek. Az esküvőre egy hindu templomot is felhúznak, ami később a nagyközönség számára is látogatható lesz majd. Múlt hét szerdán az Ambani család a város 50 ezer lakója számára is szervezett vacsorát.

 

lakodalom Reliance Mukesh Ambani
Kapcsolódó cikkek