BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rengeteg pénzbe kerül Azahriah színpada a Puskásban – egyes részei itthon nem is beszerezhetők

Azahriah három fellépésére több mint 130 ezer darab jegyet értékesítettek. A koncertekre 250 milliós színpadot építenek.

Korábban a Világgazdaság is beszámolt arról, hogy először tölti meg háromszor magyar előadó a legnagyobb magyarországi stadiont, a Puskás Arénát. A tripla koncertet a kezdetektől fogva telt házasnak hirdették, de mostanra kiderült, maradtak még jócskán szabad jegyek: egyrészt a másodpiacon is tömegével hirdetnek, másrészt a hivatalos jegyértékesítő csatornán is könnyen találni – ha nem is bármelyik szektorba – belépőket.

20220723-Campus-3-KA_1220220723 Debrecen

Campus Fesztivál 3. napja, Azahriah koncert.

Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló

Képen: Baukó Attila énekes, zenész20220723 DebrecenCampus Fesztivál 3. napja, Azahriah koncert.Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari NaplóKépen: Baukó Attila énekes, zenész
 250 milliós színpadot építenek Azahriah-nak / Fotó: Kiss Annamarie 

Arról is beszámoltunk, hogy a három koncertre több mint 130 ezer darab jegyet értékesítettek, 

több mint 1,5 milliárd forintnyi a bevétel. 

A koncertszervezők a lapunknak azt is elmondták, hogy előfordult jegyhamisítás, valamint a jegyekkel való visszaélés, a legtöbb hamis jegy a Jófogás és Facebook Marketplace felületeiről került ki.

A Blikk cikke szerint a koncertekre már javában építik a színpadot, amely a lap által megkérdezett szakemberek szerint

legalább 250 millió forintba kerülhet. 

Ráadásul – állítják – annyira különleges, hogy egyes részei Magyarországon nem is beszerezhetők. 

Két hatalmas daruval építik össze a szerkezetet, amelyre később LED-falak kerülnek, a hangfalak már fent vannak – sorolta az Azahriah mögött álló Supermanagement vezetője, Tóth Gergely az egyik videóban, amelyben maga az énekes is megszólalt, aki az egész építés során a Puskásban tartózkodik.  A beszámoló szerint a színpadot legalább egy hétig építi mintegy kétszáz ember. A színpad területe 3000 négyzetméter, közel 2000 négyzetméternyi a LED-fal, lámpából is több ezret szerelnek fel. Ennek a színpadnak az ára is jelentős, minimum 250 millió forintba kerül.

@ffruzsi10 Márcsak 4 nap @Barbie0131 (05.26)❤️🫶🏽🫶🏽❤️ Te melyik nap jössz és kivel? (Jelöld ha tudod) #foryou #nekedbe #Azahriah #puskásaréna ♬ Habibi - Azahriah & DESH

 

Azahriah a Puskásban: három nap múlva koncert, de valamiért tömegével adja el a jegyeket a közönség

Pénteken adja az első koncertjét Azahriah a Puskás Arénában. Aztán szombaton és vasárnap is fellép. Amikor megindult a jegyértékesítés, őrületes kereslet mutatkozott. Most viszont úgy tűnik, sokan próbálják meg az utolsó pillanatban értékesíteni a belépőjüket, és találni szabad helyeket a stadionban is.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.