Hirdetés

Magyar Falu Program a gyönyörű játszóterekért

Az egyik legnagyobb magyar játszótéri eszköz gyártó cég, a Faberland csoport a projekt indulása óta segíti a pályázatban részt vevő falvakat.

A Magyar Falu Program immár harmadik éve kedvez a kistelepülések fejlődésének, és sokszínűségének köszönhetően az óvodai játszóudvarok és közterületi játszóterek is részét képezik ennek a lehetőségnek. Az egyik legnagyobb magyar játszótéri eszköz gyártó cég, a Faberland csoport a projekt indulása óta segíti a pályázatban részt vevő falvakat.

A cég, amely maga is hazai gyökerekkel rendelkezik és így érzékeny az itteni falvak helyzetére, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a Magyar Falu Program kapcsán igénybe vehető ötmillió forintos pályázati összeget a leghatékonyabban tudja az adott település igénybe venni. Mivel mind a gyártást, mind a kivitelezést a Faberland végzi, nem jelentkeznek a szokásos plusz költségek sem. Európai színvonalú és kiemelt minőségű játszótereik megépítése előtt látványtervekkel segítik a megrendelőket, hogy a település arculatához és a helyi igényekhez mérten a legjobbat tudják nyújtani.

Fotó:

Kínálatukban elsősorban a prémium minőségű fém játszóterek szerepelnek, de ahhoz, hogy a pályázat mindenki számára a legteljesebb módon kihasználható legyen, a palettát szélesítve visszafogottabb áron elérhető, egyszerűbb fém és fa játszóterek gyártását is vállalják. Ahol cél egy hatalmas, minél több játszóeszközzel felszerelt tér a gyermekek nagy létszáma miatt, vagy szeretnének óvodai játszóudvart és közterületi játszóteret is felépíteni a Magyar Falu Program által biztosított anyagi keretből, ott az utóbbi verzió nyújt kiváló lehetőséget erre.

Mivel itt is minőségi alapanyagokról beszélünk, de ennek gyártási költségei alacsonyabbak, több eszközben is tud gondolkodni a megrendelő. A prémium fém játszótéri eszközök drágábbak, viszont előnyük a rendkívül magas élettartam, hiszen jól ellene állnak a sérüléseknek és az időjárásnak, vagyis teljesen gondozásmentesek. Már csak a kettő között kell választani, a munka oroszlánrésze a Faberland csapaté.

Faberland játszótéri eszköz Magyar falu program
Kapcsolódó cikkek