BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változékony idővel indul a hét, többfelé záporok is kialakulhatnak

Elszórtan záporokra, zivatarokra kell számítani.

Hétfőn a többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és eleinte inkább csak délkeleten, később a Dunántúlon alakulnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugati szél megélénkül. A várható nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Fotó: Shutterstock

Ilyen idő várható hétvégéig

Kedden a többórás napsütés mellett délutántól délnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől nyugaton már zápor, zivatar is kialakul. Eleinte az ÉNy-i, majd a DNy-i szél élénkülhet meg. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Szerdán délnyugat felől több hullámban számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Délutántól délen, délnyugaton szakadozhat fel a felhőzet. Északnyugaton lehet tartós eső. 12 és 19 fok között változik a hőmérsékket, északnyugaton lesz a leghűvösebb. Az északi szél többfelé lesz erős.

Csütörtökön északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen várható napsütés. Eleinte a déli és a keleti tájakon még előfordul záporeső. Élénk marad az északi szél. 15–20 fok valószínű.

Az aktuális időjárási helyzetről a köpönyeg.hu oldalán tájékozódhat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.