A többórás napsütést csak fátyolfelhők zavarják, amelyekből csapadék nem alakul ki. A délkeleti szél néha megélénkül, délután 16-17 fok várható – jelentette a köpönyeg.hu.

Blue,Spring,Sky,,White,Clouds,Are,Flying,,Birds,,Thin,Branches
időjárás
Időjárás: visszatér a fagy március derekára.
Fotó: Shutterstock

Hétfőn a többórás napsütést csak fátyolfelhők zavarják, amelyekből csapadék nem alakul ki. A délkeleti szél néha megélénkül, délután 16-17 fok várható.

Kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Délután főleg északkeleten és délnyugaton fordulnak elő záporok, az északnyugatira forduló szél élénk lesz. A hőmérséklet 13 és 19 fok között várható.

Szerdán északkelet felől gomolyfelhők érkeznek, amelyekből elszórtan alakul ki zápor. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, a hőmérséklet 14 fokig kúszhat.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, délután több napsütéssel. Esetleg délkeleten fordulhat elő zápor, a felmelegedés gyengül, délután 9–14 fok lehet.

Pénteken marad a változóan felhős idő, de csapadék nem lesz, az északkeleti szél pedig gyakran megélénkül. Reggel többfelé lehet gyenge fagy, délutánra már csak 10 fok köré melegszik a levegő.