Közélet

Kapitányukért játszottak a németek

Eltiltott szövetségi kapitányukért, Joachim Löwért játszottak a németek csütörtökön a portugálok ellen 3-2-re megnyert negyeddöntőben a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Eltiltott szövetségi kapitányukért, Joachim Löwért játszottak a németek csütörtökön a portugálok ellen 3-2-re megnyert negyeddöntőben a labdarúgó Európa-bajnokságon. "Edzőnként küzdöttünk! Benn vagyunk a legjobb négyben úgy, hogy a torna legjobb csapatát búcsúztattuk. Tudtam, hogy a horvátok elleni meccsen nagyot hibáztam, és éppen ezért most nagyon szerettem volna segíteni együttesemnek. A győzelem nem az én érdemem, igazi csapatmunka volt. A német virtus ezúttal is továbbjutást ért" - jelentette ki a találkozó hőse, az egy-egy gólt és gólpasszt jegyző Bastian Schweinsteiger.

Löw azért nem ülhetett le a kispadra, mert az osztrák elleni  utolsó csoportmérkőzésen kiállították, és ezért egy meccsre szóló  eltiltást kapott. A németek - akik az Eb-k történetében először győzték le a  portugálokat - az elődöntőben a pénteki Horvátország-Törökország  összecsapás győztesével találkoznak jövő szerdán, Bázelben.

Foci sport eb euro 2008 futball német portugál ronaldo ballazck
Kapcsolódó cikkek