Közélet

Örök élet, sör és pénzosztás adócsökkentésből

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Szegeden és Budapesten indít polgármester jelölteket – közölte Kovács Gergely a szegedi polgármesterjelölt a Klubrádiónak adott interjújában.

A párt által meghirdetett program nem csak a választók megnyerését célozza, de görbe tükröt állít a jelenlegi közéletet uraló politikai pártok számára is.

Gazdaságpolitikájuk lényege a Fidesz által hirdetett stratégia, mely értelmében az általuk ígért program finanszírozását az adócsökkentésekből finanszíroznák. A program az általános adócsökkentés mellett ígér örök életet, ingyen sört, pénzosztást, és már születéstől bevezetnék a nyugdíjjáradékot.

A budapesti főpolgármester-jelöltekről itt olvashat.

A szegedi választóknak kínált program a terület síkságát ellensúlyozandó hegyépítést ígér, melyet környezetbarát módon szemétből oldanának meg. A terv megvalósításának céldátumaként 2013-at jelölték meg, de a közberuházásoknál megfigyelhető csúszásokkal kalkulálva nem zárható ki pár tízezer év csúszás, sem ami véleményük szerint elfogadható és tarható.

A párt Szegeden alakult, így kézen fekvő volt a helyi indulás, Budapestről pedig olyan létszámú szimpatizánsok jelentkeztek, akik felajánlották támogatásukat és segítségüket a párt kampányának megvalósításához, hogy a párt vezetősége úgy döntött a fővárosban is indítanak jelöltet, kinek nevét egyelőre nem árulták el.

Klubrádió fő-polgármester Kétfarkú Kutya Párt
Kapcsolódó cikkek