Közélet

Már a Bloomberg is a magyar szexpartival foglalkozik

Egy német biztosító négy éve szexpartit szervezett legjobb munkatársainak a budai Gellért fürdőben. Az Ergo Insurance Group tagjává vált hamburgi Mannheimer (HMI) 2007-ben szervezte a 100 legjobb képviselőjének Budapesten a monumentális szexpartit. Az üggyel kapcsolatos hír a Bloomberg legolvasottabb sztorijai között szerepel.

A német gazdasági lap, a Handelsblatt információi szerint a biztosítótársaság 2007 júniusában kibérelte a Gellért fürdőt, és egy éjszakára átalakította a történelmi helyszínt szabadtéri bordélyházzá.

"A bejáratnál átkutatták a résztvevőket, mint a repülőtéri biztonsági ellenőrzésen," mondta az egyik vendég a Handelsblatt-nak. Szerinte "képeket vagy filmet büntetendő cselekmény volt készíteni". Egy másik résztvevő szerint "jöttek a hölgyek, és megmutatták nekik, amit kellett. Mindenki tudta, hogy prostituáltak."

Az Ergo szóvivője megerősítette a Handelsblatt kérésére, hogy volt 2007 júniusában egy "ösztönző utazás Budapestre." Alexandra Klemme szerint akkor egy esti rendezvényen mintegy 20 prostituált volt jelen.

Nem kommentálta a biztosító szóvivője azt, hogy a "rendezvényen" volt néhány baldachinos ágy, amit bárki igénybe vehetett a hölgyekkel. "A hölgyek minden ilyen "találkozó" után stemplit kaptak az alkarjukra, mutatva, hogy ki mennyit "teljesített".

Ma már sajnálja az Ergo az incidenst, amely szerintük " a szervezet belső szabályainak súlyos megsértése volt", és mint olyan, nem tolerálható. Az ügyért felelős vezető és az igazgatóság illetékes tagja már nem dolgozik a cégnél, de az akkori résztvevők közül sokan még mindig az Ergo alkalmazottai.


 

ergo biztosító gellért fürdő szexparti
Kapcsolódó cikkek