Közélet

Nagy megújítás előtt a TippMix

A Szerencsejáték Zrt. komoly átalakításokat tervez a sportfogadási rendszerben - tudta meg a Népszabadság.

Élő fogadási rendszert alakítana ki néhány lottozóban a Szerencsejáték Zrt. - írja a Népszabadság. A lap szerint akár már augusztusban olyan készülékeket telepítenének, amelyek segítségével a játékosok sportmérkőzések tucatjait tudnák követni élőben. Ez azt segítené, hogy a TippMix keretén belül akár élő fogadást is lehessen kötni.

Míg a hagyományosabb szerencsejátékok többsége tavaly stagnált, addig a TippMix 40, a Góltotó árbevétele pedig 70 százalékkal nőtt, vagyis egyértelmű igény van a sportfogadásokra, a TippMicx ráadásul a legnépszerűbb játék volt a Szerencsejáték Zrt. teljes kínálatából.

A 2013-ban indított online TippMixpro.hu pedig szintén befutott és nagyon sikeres lett. A TippMix tavaly 88,5 milliárd forintot hozott, míg a második legsikeresebb ötös lottó 50,7 milliárdot. A cég a változásokat illetően egyelőre csak annyit közölt, hogy a TippMix sikere miatt napirendre tűzték a továbbfejlesztését.

Arról, hogy ez a változás mennyiben érinti a fogadásokat kezelő alkalmazottak, szakértők számár, arról a lap forrása nem beszélt, mint ahogy arról sem, hogy az élő fogadás lehetősége például befolyásolná-e az ilyen játékot kínáló lottózók nyitva tartását.

lottó szerencsejáték lottózó
Kapcsolódó cikkek