Közélet

A Népligetbe költözik a mindennapos krisnás ételosztás

Megváltozik az Ételt az Életért program nyilvános ételosztásának helyszíne január 24-től. Ezentúl a Népligetben, a Planetáriumhoz közel várják majd vendégeiket – tájékoztatott a Krisna-hívők humanitárius szervezete.

A városligeti átalakítások miatt a sokak által megszokott ételosztó sziget január 24., csütörtöktől a Népligetben, a Planetáriumhoz közel lesz elérhető

– tájékoztatott az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány. A Krisna-hívők humanitárius szervezete emellett felhívta arra is a figyelmet, hogy az új helyszínt a Könyves Kálmán körút közelében, az Elnök utca folytatásában található területen kell keresniük a rászorulóknak.

Fotó: AFP PHOTO / Jewel SAMAD

Ez egészen pontosan a Rapaics Raymund és a Hell Miksa sétány találkozási pontja. A bentonrámpák mögötti sétáló részen az érkező vendégek kényelmesen és biztonságosan meg tudják várni a kiszolgálást.

Az ételosztás minden nap a megszokott időpontban, 12 órakor kezdődik és 13 óráig tart majd.

A friss meleg ebéd mellé szokás szerint kiegészítő termékeket is visznek az alapítvány dolgozói, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, és alkalomadtán más finomságokat, édességeket is tudnak biztosítani, az aktuálisan beérkező élelmiszeradományoktól függően.

krisna Népliget ételosztás
Kapcsolódó cikkek