Közélet

Ismét tarolhat a Jóbarátok

Az áprilisban megjelent kötet után most újabb könyv jelenik meg a kultikus sorozatról.

Újabb – várhatóan – sikerkönyvvel jelentkezik a 21. század kiadó, a sikert ismét a Jóbarátok sorozat hozhatja meg. Novemberben megjelenik ugyanis az egyetlen hivatalos epizódkalauz a rajongásig szeretett tévésorozathoz, jubileumi évfordulóra készült kiadás.

A Mindörökké Jóbarátok – Az epizódok története című könyv tartalmazza majd

  • a száz legnépszerűbb epizód egyenkénti leírását,
  • végig színes fotókkal illusztrált,
  • bepillantást enged a kultikus, legkedvesebb epizódok színfalai mögé,
  • exkluzív képanyagot is találunk a gyártó Warnertől,
  • valamint vadonatúj interjúk is olvashatók lesznek a műsor készítőivel, Marta Kauffmannal, David Crane-nel, a díszlettervező John Shaffnerrel és másokkal.
  • Nagy sikerrel fut a brit királyi család két „szökevényéről” szóló könyv is. A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című kötetben mélyebb betekintést nyerhetünk Harry és Meghan közös életébe, eloszlatva egy sor félreértést, tisztába téve a burjánzó pletykákat.

    A szerzők, Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.

    Jóbarátok
    Kapcsolódó cikkek