Közélet

A Kifli és a Benu összefogott a gyógyszertári elérés segítése érdekében

A két cég együttműködésével plusz szolgáltatás érhető el a vásárlók számára.

A Kifli.hu weboldaláról már néhány kattintással elérhetőek a Benu gyógyszertár online kínálatában szereplő legnépszerűbb termékek – tájékoztattak közleményükben.

A két cég együttműködésével plusz szolgáltatás érhető el azon vásárlók számára, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzáférést olyan, gyógyszertárakban elérhető termékekhez, mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők, és szépségápolási termékek (vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a gyógyszertárakban érhetők el).

Fotó: Shutterstock

A fő célkitűzés a Benu gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszerelérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt, hiszen a koronavírus-járvány még nagyobb óvatosságot kíván tőlünk a megszokott napi tevékenységeink során.

Szeretnénk mindezen értékeket ötvözni a gyorsasággal azon fogyasztóink számára, akik előnyben részesítik az online vásárlást – közölték.

Nagyon sok vásárlónk van (kisgyermekes családok, idősek), akik számára különösen fontos, hogy kényelmesen az otthonukból hozzájussanak fontos gyógyszertári termékekhez, vitaminokhoz néhány órán belül. A Kifli csapat számára boldogság, hogy a Benu-val közösen megfelelhetünk ennek a vásárlói elvárásnak

– mondta Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

Az új együttműködés eredményeként még magasabb szintre kerül a kényelmes bevásárlás:

a Benu online kínálatának több mint 1.500 legnépszerűbb terméke közül válogathat az új gyógyszertári oldalt felkereső vásárló könnyen, egyszerűen.

Az online áruházban 4 órás, de akár 3 órán belüli expressz szolgáltatás is elérhető, amely egyedivé teszi a két cég együttműködését a magyar piacon.

A Kifli és a Benu együttműködés a cégek legerősebb oldalait ötvözi: a Benu több évtizede képviselt magas szolgáltatási színvonalát és szakmai know-how-ját a Kifli forradalmi logisztikai megoldásával

– tette hozzá Szombati Gergő, a Benu Magyarország Zrt. E-commerce vezetője.

A kidolgozott és professzionális logisztikai rendszert alkalmazva, a futár juttatja el a rendeléseket a vásárlókhoz minden esetben zárt dobozban, eleget téve ezzel a Benu évek óta biztonságosan üzemeltetett online gyógyszer-kiskereskedelmi és csomagküldési sztenderdjeinek.

BENU gyógyszer kifli
Kapcsolódó cikkek