Már korábban felröppentek olyan hírek a világsajtóban, hogy a török labdarúgó-élvonalbeli Fenerbachében játszó Szalai Attila a Bajnokok Ligája-címvédő Chelseaben folytathatja pályafutását. A magyar válogatott védő kiválóan teljesít Isztambulban, amivel több európai nagycsapat érdeklődését is felkeltette.

Könnyen lehet, hogy Szalai Attilának (j) jövőre már a Premier League támadóival kell felvennie a kesztyűt Fotó: Anadolu Agency via AFP

A török CNN beszámolója szerint a Chelseanek jó esélyes van Szalai szerződtetésére. Az angol klub sajtóhírek szerint 23,4 millió eurót fizetne a játékosért a Fenerbahcánek a téli (2022 január) átigazolási időszakban – számolt be az NSO.

A szintén török Ajansspor pedig már tényként számolt be a lehetséges transzferről, s amellett, hogy megerősítette a 23.4 millió eurós átigazolási díjat, arról is írt, hogy Szalai hatéves szerződést írhat alá a londoniakkal idényként 4 millió eurós fizetésért, ami szerdai árfolyamon több mint havi 120 millió forintos apanázst jelent (1 euró=362 forint).